in ,

Chmáry zaženieš športom! Tieto videá ťa rozpumpujú

Foto: Youtube Anthony Cushion

Pýtali sme sa vás na Facebooku, čo vám pomáha lepšie zvládnuť lockdown. Viacerí a viaceré ste spomenuli, že pravidelne cvičíte. A veru, robíte správne. Pravidelný pohyb je zdrojom dobrej nálady. Vybrali sme pre vás viacero videí, ktoré vás donútia zliezť z gauča. 

Začneme hneď zostra, 80s workout je to, čo potrebujete k šťastiu. „To je ono, to je ono,“ vyzýval k pohybu fitness inštruktor Tony Britts v rannom vysielaní BBC. Písali sa 80. roky, šortky boli na prasknutie, nálada o to lepšia. Tony žiaľ už nie je medzi nami, no jeho ranné cvičenia sú nesmrteľné.

Už ste dostatočne zahriati? Je nám jasné, že ste boli správne teplí, už keď ste ležali na gauči. Ale teda veríme, že už aj v svaloch to prúdi naplno. A ak nie, po tomto inštruktážnom videu isto bude. Parížsky Vogue nahnal troch modelov na karimatku, aby vám ukázali, ako si udržať sexy postavičku.

S workoutom do karantény prišiel aj cute gay pár Jordan a Kareem. Zobrali to cvičenie vážne, teplota stúpa a tak časom musí ísť aj tričko dole. K tomu pridajú aj zopár motivačných slov, ako máme byť k sebe dobrí, no jednoducho rozkošný workout…

Ak sa vám nechce cvičiť až tak veľmi seriózne a privítali by ste niečo také hala-bala, tak omrknite tento workout. Nájdete tam zopár tipov na cviky, ale teda úplne workout to nie je… Každopádne, tento gay pár je mega zlatý a dobre sa na nich pozerá.

Zahanbiť sa nenechal ani nasledujúci lesbický pár. Alexis a Lilian preferujú radšej jógu, no namiesto klasiky, skúsili zopár náročnejších asán. Najlepšie im šla tá bozkávacia.

Ak nemáte po ruke frajerku či frajera, no túžite sa trošku popreťahovať, tak vás zahreje tanečník Lukáš Zahy. Okrem toho, že je mimoriadne šikovný na javisku, ide mu to skvele aj na karimatke.

Tak ako, nálada už lepšia? Aj ste sa trošku zadýchali? Ak by ste chceli ešte ďalšie tipy na cvičenie, pozrite si aj tieto videá.


Vďaka vašej podpore vznikol tento článok.

Ak ste našli chybu, napíšte na dex@queerslovakia.sk

Čo si myslíš o článku?